تهیه میوه خشک در خانه
ادامه مطلبانبه خشک و تولید علمی چیپس انبه
قبل از شروع فرآیند خشک کردن ، انبه که قطعه قطعه شده است معمولاً سطح آن رطوبت خواهد داشت. خشک کردن هوای گرم یکی از روشهای اصلی فرآوری محصولات کشاورزی و حاشیه ای است ، اصل آن این است که…
ادامه مطلبمیوه خشک و فواید آن برای مادران باردار
فواید سلامتی مصرف انواع میوههای خشک در بارداری: انواع میوههای خشک سرشار از مواد معدنی و ویتامینهایی هستند که جنین درون رحم شما برای دستیابی به نقاط عطف زندگی خود به آنها نیاز دارد. در ادامه این مقاله، نگاهی دقیقتر…
ادامه مطلبترخون خشک و مزایای آن برای استفاده در روزمره
ترخون یک گیاه چند ساله محبوب است که معمولاً در آشپزی فرانسه و انگلیسی استفاده می شود. انواع مختلفی از این گیاه وجود دارد و حتی در غذاها از ترخون خشک نیز به وفور استفاده می شود و دارای…
ادامه مطلبکیوی خشک میان وعده رژیمی و خوشمزه
کیوی میوه ای شیرین و آبدار است و برای نگهداری طولانی مدت یا خوردن در حال و زمانی در دسترس نیست، بنابراین کیوی خشک را به عنوان گزینه ای با فواید بسیاری در نظر بگیرید. این میوه کم آب٬ کم…
ادامه مطلبخواص اسفناج و مزایای آن برای بدن انسان
اسفناج غذایی فوق العاده است. اسفناج برای سلامتی پوست، مو و استخوان اهمیت دارد. همچنین پروتئین، آهن، ویتامین ها و مواد معدنی را تأمین می کنند. از مزایای سلامتی احتمالی مصرف آن می توان به بهبود کنترل قند خون در…
ادامه مطلبفواید مصرف پیاز خشک برای بدن انسان
خشک کردن همیشه به عنوان یکی از بهترین راه های حفظ مواد غذایی برای استفاده های بعدی در طول تاریخ بوده است. در حال حاضر، پیاز خشک به یکی از مواد مصرفی خانواده ها تبدیل شده است و فرآیند انجام…
ادامه مطلبقارچ ها و فواید بینظیرشان در سلامت
قارچ ها به شکل ها، اندازه ها و رنگ های مختلفی وجود دارند. آن دسته که سمی نیستند کاملاً سالم و خوشمزه اند. سالهاست که از آنها برای طعم بی نظیرشان در غذاهای مختلف در فرهنگ های مختلف استفاده می…
ادامه مطلب7 مزیت شگفت آور سیر و تاثیر آن در سلامتی انسان
مقدار بالای گوگرد موجود در سیر و پودرسیر به آن خاصیت آنتی بیوتیکی می دهد و با تمیز کردن سموم به سیستم گوارش کمک می کند. همچنین ایمنی در برابر سرماخوردگی ایجاد می کند و با پاکسازی شریان های مسدود…
ادامه مطلبسبزی خشک
سبزیجات تازه مرغوب و دستچین پس از انتفال به خط تولید شرکت میوه پرور بانی و پس از شستشوی چهار مرحله ای به قسمت خشک کردن با دستگاههای تمام اتوماتیک با ظرفیت بیش از ده تن سبزی تازه ورودی در…
ادامه مطلب