پیاز داغ مانژن با کیفیت ترین و بهتربن پیازداغ موجود در بازار ایران با استفاده از بهترین و مرغوب ترین پیاز تازه بازار، پس از شستشو و پوست گیری وارد خرد کن ها شده و پس از خرد شدن به سرخ کن های مجهز انتقال یافته و با استفاده از بهتربن روغن سرخ کردنی بدون ترانس و با حرارت غیر مستقیم و درجه حرارت معین و زمان مشخص سرخ شده و پس از آن وارد قسمت روغن گیری شده تا طی مدت حدود شش ساعت تمام روغن موجود در پیاز داغ از آن خارج شده تا بافت نرم و تردی آن ضمن حفظ طعم بی نظیر آن بدون تغییر باقی بماند.
۲۲
شهریور