قارچ

قارچ ها به شکل ها، اندازه ها و رنگ های مختلفی وجود دارند. آن دسته که سمی نیستند کاملاً سالم و خوشمزه اند. سالهاست که از آنها برای طعم بی نظیرشان در غذاهای مختلف در فرهنگ های مختلف استفاده می شود و به شما اجازه می دهد بدون افزودن سدیم یا چربی طعم جدیدی به غذاها اضافه کنید.

فواید غذایی خوردن قارچ

قارچ ها بدون چربی، کم سدیم، کم کالری و بدون کلسترولند. همچنین حاوی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. مزایای تغذیه ای بسته به نوع آن متفاوت است. اما در کل، منبع خوبی از مواد مغذی زیر هستند.

پودر قارچخرید پودر قارچ مانژن

 

آنتی اکسیدان ها

آنتی اکسیدان ها در محافظت از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد که می توانند باعث ایجاد شرایطی مانند بیماری قلبی و سرطان شوند، کمک می کنند. همچنین شما را از آسیب در برابر پیری محافظت می کنند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. قارچ سرشار از آنتی اکسیدان به نام سلنیوم است. در حقیقت، بهترین منبع مواد معدنی هستند.

 

بتا گلوکان

بتا گلوکان نوعی فیبر در رژیم غذایی محلول است که به شدت با بهبود کلسترول و تقویت سلامت قلب در ارتباط است. همچنین می تواند به بدن شما در تنظیم قند خون کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد. اعتقاد بر این است که قارچ و صدف دارای مؤثرترین بتا گلوکان ها هستند.

 

ویتامین های گروه B

قارچ سرشار از ویتامین های گروه B است: ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک. این ترکیب به محافظت از سلامت قلب کمک می کند. ریبوفلاوین برای گلبول های قرمز مفید است. نیاسین برای دستگاه گوارش و همچنین برای حفظ پوست سالم. اسید پانتوتنیک برای سیستم عصبی مفید است و به بدن کمک می کند هورمون های مورد نیاز خود را بسازد.

 

مس

مس به بدن شما کمک می کند تا گلبول های قرمز خون را بسازد، که برای انتقال اکسیژن در بدن استفاده می شود. این ماده معدنی برای سایر فرآیندهای بدن مانند حفظ استخوان ها و اعصاب سالم نیز مهم است. حتی بعد از پخت و پز، یک فنجان قارچ می تواند حدود یک سوم از مقدار توصیه شده روزانه مس را تأمین کند.

 

پتاسیم

پتاسیم هنگام عملکرد قلب، عضله و عصب بسیار مهم است. تقریباً 2/3 فنجان قارچ پخته می تواند پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین کند.

 

پودر قارچخرید پودر قارچ مانژن

 

نحوه خوردن قارچ

قارچ ها فوق العاده متنوع هستند. می توانید آنها را از بسیاری جهات آماده کرده و آنها را با مواد مختلف مصرف کنید. آن ها را خام خرد کرده و در سالاد بریزید، آن ها را کباب کرده یا به صورت پودر قارچ مصرف کنید. آنها را به سوپ ها، ساندویچ ها و غذاهای ایتالیایی اضافه کنید. از آن ها به عنوان یک غذای جانبی یا به عنوان اصلی ترین غذا برای گیاهخواران مصرف می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *